Kanban Management Professional - KMP II

Trainers
Maarten Hoppen's picture
Mon, Jul 08, 2019 to Tue, Jul 09, 2019
Training Language:
Dutch
Training type:
KMP Foundation II

Rolls-Royce, Spotify, Toyota en Siemens zijn je al voorgegaan. Organisaties waar Kanban niet alleen een leuk spel is van de IT-afdeling. Maar waar Kanban in de hele organisatie is geïmplementeerd. Van operationeel tot strategisch niveau. Van marketing tot IT. Wanneer sluit jij aan?

 

Stop Starting. Start Finishing. Start Kanban.

Kanban is verantwoord veranderen. Het is een raamwerk dat direct leidt tot een verbetering in de dienstverlening. Kanban zorgt voor een goede doorstroming in de processen van een organisatie, het bereiken van flow. En het vermindert de hoeveelheid onderhanden werk.

 

Wat leer je tijdens deze training?

Tijdens de training Kanban System Design (KMP I) leerde je hoe je met Kanban de processen binnen jouw organisatie analyseert en verbetert. In deze training gaan we een stap verder. Het KMP II niveau richt zich op de daadwerkelijke implementatie en dagelijkse uitvoering van een Kanban systeem. Je kunt na deze training kiezen voor het Kanban initiatief dat het meest geschikt is voor jouw organisatie. Daarnaast leer je hoe je dit kunt beheren en gaandeweg moeiteloos evolueren.

 

We geven je informatie over het verbeteren van de wendbaarheid van jouw organisatie. Inclusief de variabele inzet van mensen en maatvoering. Bovendien leer je hoe je een team instelt op de richtlijnen ten aanzien van verplichte vergaderingen, het gebruik van statistieken en rapportages en het opstellen van beleid. De volgende onderwerpen komen onder andere aan bod:

·         Omgaan met weerstand tegen WIP-limieten

·         Begrijpen van de asymmetrische inzet

·         Uitrol fasen voor een Kanban initiatief

·         Evolutionaire veranderingen managen

 

Wil je van jouw organisatie een lerende organisatie maken? Dan is deze training echt onmisbaar!